„Apa este o emoție care curge”

aquatique

Apa este cu noi în toate clipele vieții. Apa suntem noi. Pământul nostru este un rezervor imens de apă, în care s-au născut toate formele de viață și fiecare ființă vie este vie datorită apei. Cu ajutorul mijloacelor tot mai avansate ale tehnologiei putem ajunge departe în spațiul cosmic și, pe măsură ce urmărim să descoperim viața pe alte planete, întrebarea la care căutăm răspuns este dacă apa este prezentă. O dilemă naște alta... viața descoperită în spațiu se dezvoltă printr-un proces ce implică apa, evoluția altor specii are la bază prezența apei?


aquatique




aquatique

Dar, nu prezența apei este conștientizată de cele mai multe ori, ci lipsa, absența ei. Apa este viața, un dar pe care îl luăm, de cele mai multe ori, ca pe un dat. Ți-e sete, te duci la frigider, iei o sticlă de Aquatique și bei cu nesaț din apa proaspătă, pură, revigoratoare, binefăcătoare. Bei o apă ce își are izvorul în inima Munților Carpați, într-o zonă protejată, Parcul Național Bucegi. Știi cu siguranță că bei o apă cu o compoziție chimică echilibrată și o mineralizare redusă (104 mg/l), care îndeplinește criteriile de compoziție și puritate ce o recomandă spre consum întregii familii, de la mic la mare. Cum conținutul recomandat de minerale pentru bebeluși și copii este sub 120 mg/l, apa oligominerală naturală Aquatique, este apa ideală pentru a prepara hrana micuților tăi și pentru consumul zilnic în doze recomandate. Îți spuneam că îți refaci forțele prin apa clară de izvor oricând simți nevoia, îți este la îndemână, este o necesitate pe care „o umpli” fără să te întrebi prea mult. Acum vreau să punctez, printr-o poveste adevărată, momente din viața unor oameni pe care numai puterea imaginației și credința într-un vis i-a ajutat atunci când necesitatea apei era vitală. În iarna anului 1881, velierul Lara naviga între Liverpool și San Francisco. În a treia zi a călătoriei, în urma unui incendiu, câțiva marinari și căpitanul, Neil Carrey, au abandonat nava. Provizia de apă s-a terminat destul de repede, iar echipajul a început să sufere de sete. Cu fiecare oră care trecea, erau tot mai slăbiți de puteri, extenuați, deshidratați, devitalizați. Ulterior, după trei săptămâni teribile de derivă pe mare, când au ajuns în siguranță la țărm, căpitanul a descris ce i-a salvat. „Visam apă dulce”, spunea el. „Am început să ne imaginăm că apa din jurul bărcii de salvare își schimbă culoarea din albastru marin în nuanța verzuie a apei dulci. Mi-am adunat puterile și am luat un căuș. Când am gustat-o, apa era dulce, apa mi-a potolit setea, apa mă salva, îmi dădea viață pentru a doua oară!”


aquatique



aquatique

Învață să spui „mulțumesc” atunci când ești cu un pahar de apă cristalină în mână, pentru că iubirea mărește nivelurile energetice ale apei, revarsă asupra ei o multitudine de emoții pozitive care-ți vor amplifica starea de bine resimțită când îți potolești setea. Nu trebuie să urci la 1100 de metri altitudine, în rezervația naturală Abruptul Prahovean, tot ceea ce este bun acolo vine la tine și se numește Aquatique. Pentru că așa spun studiile efectuate de Institutul D&D Research, în perioada iulie - septembrie 2017, pe un eșantion reprezentativ la național. 1000 de mame, participante la sondaj, ar cumpăra cu încredere apa oligominerală naturală Aquatique datorită înaltului nivel de calitate și siguranță pe care îl are acest brand. Aprecierile sunt confirmate și de locul întâi ocupat în 2017, pentru al doilea an consecutiv, în topul realizat de revista Forbes, unde Aquatique este caracterizată drept „cea mai de încredere apă minerală plată pentru sugari și copii mici”. Personal, atunci când optez pentru cumpărarea unei ape îmbuteliate, mă uit la proprietățile acesteia și caut ca ea să conțină minerale benefice pe termen lung organismului (prezente cu măsură) și să aibă o cantitate redusă de sodiu. Toate aceste substanțe hrănesc corpul, alungă oboseala, protejează organele, mențin în echilibru toate procesele vitale. Aleg o apă cât mai pură din punct de vedere microbiologic, ambalată atent în condiții de igienă și grijă pentru consumator și, de ce nu, o sticlă al cărei design mă atrage. Citesc părerile specialiștilor în domeniu, care mă ajută în opțiunile mele. Pentru gătit și prepararea ceaiului sau cafelei folosesc Aquatique deoarece știu că oricât aș fierbe apa de la robinet nu se elimină nitriții, nitrații și alte metale grele prezente în aceasta. Aquatique este ideală pentru prepararea formulei de lapte a bebelușilor, atunci când nu este posibilă alăptarea la sân, precum și pentru prepararea hranei atunci când se începe diversificarea. 


aquatique


Apa înviorează trupul și mintea, după cum iubirea și prietenia animă sufletul. Apa este în tot, în rouă... lacrimă, ploaie, zăpadă, ocean, mare... în noi. O moleculă, doi atomi de hidrogen și unul de oxigen care schimbă informații și captează emoții, o formulă chimică cu structură maleabilă, o orientare spațială, o memorie, sunete ce persistă... toate dau viață apei, care ne ține vii pe noi.




Informații și imagini - www și romaqua-group.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită