Muzică, sunet, note...

edifier

Azi vorbesc despre pasiuni. Muzică, sunet, note... Despre sisteme audio și noua tehnologie... Despre domeniul producției muzicale și importanța calității, mai precis despre sistemul de boxe S2000Pro Edifier.
Toți fredonăm melodia preferată sau cântăm tot playlist-ul de la radio prin casă, în mașină, la cumpărături. Majoritatea tinerilor merg în cluburi și cântă o dată cu artiștii pe remix-uri făcute de DJ. Mulți dintre noi mergem la concerte, acolo e locul ideal pentru a ne arăta prețuirea față de vedeta preferată, cântând la unison, aplaudând, manifestându-ne zgomotos fericirea.
La 19 ani am avut privilegiul de a cânta și de a concepe câteva linii de voce pe acorduri de chitară și sunet de pian. Aveam un prieten și ne distram frumos în felul acesta. În camera mică, amenajată special pentru muzică, erau diverse: clape, mixer, boxe, chitară electrică, microfon, un stativ, două fotolii și... multă bună-dispoziție. La vremea aceea visam la o carieră artistică, bine că mi-am revenit, totuși, o meserie boemă este de ajuns. Mai am și acum, rătăcite pe undeva prin vreun sertar, casetele cu muzica de atunci, iar prietenia noastră a rezistat timpului, so ”la vita e bella!”
edifier


Dacă aș fi vânzătoare într-un magazin de instrumente muzicale și sisteme audio aș ști ce să le spun clienților, tocmai fiindcă sunt genul acela de om curios, care-și bagă nasul peste tot și vrea să fie la curent cu toate. Mi-aș construi o relație cu fiecare persoană care intră în magazinul meu, nu numai cu cei care cumpără de obicei cum se întâmplă pe la noi. În orice magazin ar intra, clientul trebuie să vadă mai întâi o persoană caldă, amabilă, ospitalieră și, mai ales, relaxată. În niciun caz comportamentul unor lucrători comerciali crispați, care nu te lasă niciun minut măcar să te uiți în jur la produse, care aproape că te agresează cu întrebarea: „Cu ce vă pot ajuta?” Întotdeauna mi-a venit să zic că eu îi ajut mai mult, le cumpăr marfa, le aduc profit, le țin business-ul pe piață. Dar, pe de altă parte, și eu beneficiez de un produs bun, așa că pe undeva toată aventura asta a shopping-ului e reciproc avantajoasă. Dacă aș face schimb de roluri cu un vânzător care ar dori să mă determine să cumpăr boxe S2000Pro Edifier, pe lângă relația armonioasă cu clientul, aș avea mereu un zâmbet pentru acesta și, cel mai important, aș încerca să-i dau toate informațiile necesare, prezentând atuurile produsului într-o manieră precisă, atrăgătoare, chiar dacă acesta nu este la promoție. Oamenii cumpără de la oameni, abordarea trebuie să fie de încredere, iar omul-client nu trebuie zorit, chiar dacă te afli contra cronometru. Dacă produsul ar fi la promoție sau la ofertă aș menționa mai întâi acest lucru.


edifier

edifier

edifier

După aceea, aș focusa pe claritatea sunetului redat, aș explica faptul că ele sunt concepute pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu, i-aș spune că dacă are un vlog, de exemplu, poate îmbunătăți calitatea lui acustică, mixând frecvențele înalte, medii și joase cât mai armonios posibil. Dacă are un sistem de karaoke poate înregistra un sunet cu un maximum de acuratețe. Adică, aș prezenta, mai întâi beneficiile și apoi caracteristicile. În cele din urmă, i-aș prezenta, pe înțelesul lui, însușirile produsului și de ce este mai bun decât alte produse similare de pe piață, lăsând prețul printre ultimele precizări. Așadar, i-aș menționa că difuzoarele sistemului S2000Pro oferă, la unison, o putere de 130 watt, folosind un bass de 5,5" cu diafragma din aluminiu și un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic, pentru inițiații în domeniu). I-aș da detalii clientului și despre cabluri și conexiuni cu intrările optic, coaxial, aux, balance și bluetooth, despre controlul la distanță. Aș menționa egalizatorul și cele patru presetări (EQ) - vocal, monitor, clasic și dinamic. De asemenea, aș accentua avantajele sistemului per ansamblu, performanța completă pe care o oferă, construcția solidă și componentele de calitate superioară pe care le conține. Nu cred că ar mai fi nevoie să laud finisajele din lemn la panourile laterale ale ambelor boxe care le conferă un aspect elegant, luxos, șic. Sistemul de boxe S2000Pro de producție muzicală reușește să fie un produs complex pentru că îmbină tehnologia de ultimă generație cu designul clasic, de o eleganță atrăgătoare.

Las la urmă ultimul meu argument, adică proba calităților de care îți vorbeam, invitația de a vedea cum funcționează propriu-zis produsul. Iar, dacă vrei un S2000Pro Edifier și nu mă vei întâlni pe mine, vei avea oricând opțiunea de a le găsi online, unde „cumperi rapid și inteligent!”


 Articol scris pentru SuperBlog 2017.
Imagini și informații tehnice - Edifier.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită