Ești obosit, apatic, supărat? Am pentru tine leacul adecvat!

vitamina B12

Nu există rețeta perfecțiunii. A fericirii însă, pare că da. Dar, nu toate momentele sunt fericite și nici nu poți sta la nesfârșit cu un rânjet lipit pe față, debordând continuu veselie prin toți porii. Așadar, dacă nu e întruna, măcar să fie câteodată, vei spune. „Mi-e dor de clipa de ieri, eram tânăr, plin de poftă de viață, oare de ce m-am schimbat atât de mult? Sunt același, ce-mi lipsește?” Ești tot tu, într-adevăr, și totuși nu. Devii la un moment dat un înveliș pentru un organism care s-a uzat, fie din cauza alimentației, fin din pricina stresului, fie fiindcă orarul de 8 ore de somn nu este respectat. Dacă în alimentația ta introduci elemente de origine animală, precum peștele, fructele de mare, carnea, ouăle, lactatele, atunci poți fi sigur că-i vei furniza organismului tău un aport corespunzător de vitamina B12, care este esențială pentru funcționarea normală a sistemului nervos, păstrarea sănătății psihicului, un metabolism energetic normal, stări de oboseală considerabil reduse și dispariția senzației de extenuare.
Am o variată dietă alimentară din care peștele nu lipsește. Ador și ouăle și produsele lactate, consumate individual sau împreună. Și, cum „cea mai bună legumă este porcul”, recunosc că mă mai „hidratez” și cu câte un grătar sau un mușchi la cuptor. Din când în când cumpăr și fructe de mare, familia nu se dă în vânt după ele, așa că mi se pare incomod să gătesc două feluri de mâncare aparte, unul pentru ei, altul pentru mine. De obicei, încercăm să cădem de acord asupra unui meniu care să ne placă tuturor, să fie generos din punct de vedere al nutrienților, să fie în limitele unui buget zilnic. 

vitamina B12



vitamina B12

Cu toate acestea, este inevitabil să nu mă simt de multe ori epuizată, stoarsă, extenuată. Și știu că acela este momentul să mai adaug ceva, să-mi ajut corpul și mintea printr-un supliment alimentar cu vitamina B12, iar produsul B12 >>ANKERMANN<< Vital, disponibil în farmacii de la începutul lunii octombrie, este soluția căutată. Acest plus de vitamina B12 înlătură senzația de extenuare, reduce oboseala ce se instalează parcă din senin și te ajută să ai un somn de calitate. Stările de neliniște sau lipsa poftei de viață pe care le poți experimenta din cauza acestei carențe sunt înlăturate. Suplimentând acolo unde B12 este absentă și aducându-i organismului tău cantitatea de vitamine necesare funcționării normale, vei vedea cum anxietatea dispare și reapare bucuria de a trăi.

vitamina B12


Vitamina B12 este o vitamină hidrosolubilă, care nu poate fi sintetizată de organism și, de aceea, în cazul lipsei acesteia, este nevoie de un aport extern. Studiile efectuate de Serviciul de Sănătate Publică din Olanda au relevat faptul că femeile însărcinate în organismul cărora s-au înregistrat valori scăzute ale vitaminei B12 au dat naștere unor copii mai agitați, comparativ cu cele care au avut un nivel de B12 mai ridicat.
Vitamina B12 este esențială pentru o creștere armonioasă și evoluția normală a sistemului nervos. Lipsa acesteia duce la o secreție necorespunzătoare de melatonină, ale cărei consecințe neplăcute sunt iritabilitatea și lipsa somnului pentru perioade mai mari. Persoanele în vârstă, gravidele, cei care au un regim alimentar vegetarian sau vegan sunt cele mai expuse riscului de a nu asimila necesarul zilnic optim de vitamina B12. E bine de știut, totuși, că o cantitate mare de vitamina B12 conținută de variate tipuri de alimente consumate, nu reprezintă o certitudine a atingerii necesarului zilnic de substanță activă necesară organismului uman. De aceea, producătorul german de renume, WÖRWAG Pharma, companie activă pe plan internațional cu valorile unei afaceri de familie, propune pieței românești un produs calitativ și eficace, care poate contribui semnificativ la asigurarea necesarului de vitamina B12 pe termen lung, în condițiile unui stil de viață sănătos și ale unei diete echilibrate.

vitamina B12


Surse foto - site-ul b12vital.ro și arhiva personală
Informații - site-ul b12vital.ro și Blogal Initiative

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită